hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

10 fakta om snabbavveckling med Citadellet

10 fakta om snabbavveckling med Citadellet

1. Vi köper aktiebolag med alla typer av verksamhetsbeskrivningar

Det spelar ingen roll vilken typ av verksamhet som bedrivits i bolaget eller hur stort bolaget är. Vi kan köpa och avveckla alla typer av aktiebolag förutsatt att verksamheten är avslutad. Har bolaget ett stort eget kapital så kommer vi att föreslå en utdelning innan köpet. Förutom att det blir ett mindre belopp att hantera vid köpet så gör det även att vårt arvode minskar vilket ju är till fördel för säljaren.

2. Bolaget behöver vara fritt från skulder och kundfordringar

När vi köper aktiebolaget så startar vi avvecklingen av det direkt. Av den anledningen kan inte finnas några obetalda skulder eller fordringar vid övertagandet. Enda undantaget är skulder och fordringar till Skatteverket i form av moms och/eller skatt som ännu inte förfallit. De ser vi till att reglera i tid.

3. Alla bolag som vi köper avvecklas

Inga bolag som vi köper för snabbavveckling säljs vidare eller används av oss själva utan 100% avvecklas. Det ingår såklart även som en av köparens förpliktelser i avtalet som tecknas mellan oss och säljaren av aktiebolaget.

4. Vi tar över aktierna i bolaget - inte verksamheten

Vi har varken intresse av eller möjlighet att driva ett bolags verksamhet vidare. Vi har inte heller möjlighet att ta över varor, inredning etc. Bolaget får inte längre äga något vid försäljningen, så varulager, bilar eller andra typer av inventarier ska vara avskrivna eller sålda.

5. Vårt arbetssätt gör det enkelt för säljaren

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt att avveckla sitt aktiebolag hos oss på Citadellet Likvidationer. Det är ett mål som vi lyckats ganska bra med- många av våra kunder förvånas över att det går så snabbt och smidigt! Det är inte ovanligt att det endast tar några dagar från första kontakt med oss tills att säljaren har köpeskillingen på sitt bankkonto.

6. Hela hanteringen kan ske på distans- inga fysiska möten krävs

Vi har kunder över hela landet och det går jättebra att sköta all kontakt på distans. Det enda som behöver skickas med post är en fullmakt, resterande går att lösa digitalt. I takt med den digitala utvecklingen så kommer vi i framtiden förhoppningsvis inte behöva fullmakten på papper heller utan kunna sköta allt digitalt.

7. Vi har lång erfarenhet

Vi har jobbat med snabbavvecklingar i många år och hunnit snabbavveckla ca 10 000 aktiebolag sedan starten av vår verksamhet. Vi har stött på många kluriga frågor längs vägen och hittills har vi gått i mål med alla avvecklingar som vi påbörjat!

8. Vi har ett väl utarbetat samarbete med Bolagsverket

Eftersom vi köper och avvecklar så många bolag varje år så har vi arbetat fram ett bra samarbete med Bolagsverket. Deras likvidationsavdelning känner till oss väl och vet att vi är en seriös aktör.

9. Vi har personal på plats varje dag

Kontoret är bemannat varje helgfri vardag, även under jul och semestertider, och vi går att nå via mail och telefon mellan 9:00 och 17:00. Om du har frågor kring att avveckla aktiebolag och snabbavveckling så är du alltid välkommen att höra av dig.

10. Vårt arvode är bra och inga extra avgifter tillkommer

Arvodet för att avveckla aktiebolag med ett eget kapital på upp till 300 000 kr och där aktiekapitalet inte är förbrukat är 9 900 kr. I vårt arvode för snabbavveckling ingår Bolagsverkets avgifter så inga ytterligare avgifter tillkommer. Man betalar inte in något till oss utan arvodet dras av från bolagets egna kapital vilket betalas ut till säljaren när vi fått in de handlingar som vi behöver.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!