hero-banner

Sälja aktiebolag? Sälj ditt bolag till oss - vi avvecklar det.

Begär Kostnadsfri Offert - Svar på 2 tim!

Sälj bolaget för avveckling!

Har du kommit till beslutet att du inte vill ha kvar ditt aktiebolag? Då tycker vi på Citadellet Bolagsservice att du ska sälja ditt bolag till oss. Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling!

Sälj ditt aktiebolag till oss idag till marknadsledande villkor. En försäljning av bolaget är den enklaste vägen att avveckla det.

Avveckla bolaget genom att sälja det till oss

"Att sälja sitt AB till oss är snabbt, enkelt & tryggt. Vi avvecklar bolaget i vår ägo."

Avveckla bolaget genom att sälja det till oss

Det snabbaste och enklaste sättet att avveckla sitt aktiebolag är att göra en så kallad snabbavveckling. Det innebär att du säljer ditt aktiebolag till oss och vi avvecklar därefter bolaget i egen regi. När du säljer ditt bolag till oss frånträder du allt vidare ansvar samma dag och bolaget faller per automatik in i våra väl utarbetade processer och rutiner för avveckling.

Det första steget i att sälja ditt bolag är att du begär en kostnadsfri offert från oss. Vi återkommer sedan inom två timmar med ett av marknadens bästa erbjudanden och en lista med handlingar som vi behöver från dig för att kunna ta över bolaget. När du accepterat offerten och valt att sälja ditt aktiebolag till oss för avveckling så tar våra erfarna medarbetare hand om hela likvidationsprocessen. Du får betalt direkt vid bolagsförsäljningen och vi sköter bolaget med alla dess åtaganden tills det är upplöst genom likvidation eller fusion. Läs gärna mer om processen här och kontakta oss på 08-23 01 23 eller [email protected] om du har frågor. Det kan inte bli enklare att avveckla och sälja aktiebolag!

Jag har anlitat Citadellet vid flera tillfällen för mina kunders räkning, korrekt och proffsigt handhavande varje gång. Jag kan verkligen rekommendera fler att anlita dem!

Lisa Holm Sundblad, Miredo Redovisningsbyrå

Fördelarna med att sälja ditt bolag till Citadellet Bolagsservice AB

Om du bestämt dig för att avveckla ditt bolag och rörelse så är en snabbavveckling via försäljning till oss det smidigaste sättet. En traditionell likvidation är en tidskrävande process som kan ta upp till 10 månader att slutföra. Likvidationsprocessen innebär ofta dessutom mycket administrativt arbete med såväl bokföring, redovisning och myndighetskontakter.

Citadellet Bolagsservice AB har många års erfarenhet och flera tusen kunder har valt att sälja sitt aktiebolag till oss för snabbavveckling. Vi brukar sammanfatta de viktigaste fördelarna med att sälja sitt AB till oss med tre ord – tid, pengar och kompetens.

1. Spara väldigt mycket tid

Du sparar mycket tid genom att själv inte behöva hantera bolaget under hela likvidationsprocessen. Denna process tar ofta 7-10 månader och anledningen är bl.a. att Bolagsverket kallar på okända borgenärer under en period om 6 månader.

2. Få pengarna direkt

När du säljer ditt AB till oss får du bra betalt, oftast i princip lika mycket som om du skulle ha skött likvidationen själv. Vi har ett marknadsledande erbjudande och dessutom får du betalt direkt vid försäljningen och slipper vänta på dina pengar tills bolaget är likviderat och upplöst.

3. Kompetens och rådgivning

Vi är väldigt måna om våra kunder och detta återspeglas i vår gedigna process och strävan om 100% kundnöjdhet. Du får hjälp och guidning genom hela affären av våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg och nöjd när du säljer ditt aktiebolag till oss.

Läs vår guide om att avveckla aktiebolag här »

Vår garanti när du säljer ditt bolag till oss för avveckling

  • Ett marknadsledande erbjudande med enkel offert utan dolda avgifter eller kostnader. Vi förvärvar bolaget med egen likviditet och hela köpeskillingen betalas ut omgående.
  • Bolaget blir avvecklat korrekt enligt gällande regelverk vilket innebär att skatter blir betalda vid rätt tidpunkt, deklarationer och övrig administration blir korrekt hanterad samt att eventuella krav mot bolaget blir hanterade enligt gällande regelverk.
  • Avveckling sker via antingen fusions- eller likvidationsmodellen som båda är vedertagna metoder för snabbavveckling av aktiebolag, allt enligt svensk aktiebolagsrätt och skattelagstiftning.

Om du har några funderingar kring snabbavveckling eller hur det går till att sälja bolag avseende värdering, förlust, skatt, skulder, omsättning, eller annat, så är det bara att ringa 08-23 01 23. Våra medarbetare svarar gärna på dina frågor och reder garanterat ut alla frågetecken!

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!