hero-banner

Köpa aktiebolag - Den enkla vägen till nytt bolag!

Beställ Nu - Bolag inom 2 tim!

Köpa aktiebolag? Vi har dem på lager!

Ska du starta en ny verksamhet? Behöver du ett nytt bolag snabbt? Genom att köpa ett färdigt aktiebolag från oss slipper du administration och lång handläggningstid. Vi har färdigregistrerade aktiebolag för omgående leverans med antingen 25 000 kr eller 50 000 kr i aktiekapital.

Hos oss kan du köpa lagerbolag till marknadsledande villkor! Få tillgång till ditt nya aktiebolag inom 2 timmar.

Vad innebär det att köpa ett färdigt aktiebolag?

"Köp ditt AB av oss på Citadellet Bolagsservice och kom igång direkt."

Vad innebär det att köpa ett färdigt aktiebolag?

Som registrerat företagsombud till Bolagsverket registrerar vi aktiebolag i förväg för att sedan kunna sälja dessa till slutkund. Dessa bolag, ofta kallade lagerbolag, är helt vanliga aktiebolag med 25 000 kr eller 50 000 kr i aktiekapital. När du köper ett färdigt bolag av oss innebär det att vi redan har gjort allt registreringsarbete hos Bolagsverket och det som återstår är t.ex. att byta namn och tillsätta er styrelse, vilket vi sköter åt er.

Första steget i att köpa ditt nya bolag är att fylla i beställningsformuläret här på vår hemsida. Vi kontaktar dig inom två timmar för att bekräfta beställningen och förse dig med alla nödvändiga dokument. Du bör vara beredd på att uppsöka ett bankkontor och öppna ett konto i företagets namn där du sätter in hela aktiekapitalet. Efter att alla handlingar är undertecknade och vi har tagit del av bankens likvidintyg så skickar vi en generalfullmakt till dig så att du kan börja använda bolaget omgående. De främsta fördelarna med att köpa ett färdigt bolag är att det går väldigt snabbt och att du slipper allt det administrativa arbetet med registreringen. Allt till en väldigt rimlig kostnad! Läs gärna mer om vår enkla process här och kontakta oss på 08-23 01 23 eller [email protected] om du har frågor. Upptäck fördelarna med att köpa AB - det kan inte bli enklare att starta ditt nya företag!

Tusen tack för all hjälp! Jag är så otroligt nöjd med er service, ni har varit snabba, professionella och hjälpsamma, stor tack verkligen!

Elin Kerola AB

Fördelarna med att köpa ditt bolag från Citadellet Bolagsservice AB

Att grunda ett aktiebolag själv kan vara krävande i både tid och arbete. Ärendet ska registreras hos Bolagsverket och en mängd handlingar måste upprättas. Dessutom ska avgifter betalas in och bokföras, och allt detta medan du väntar på myndigheternas handläggning. Det är lätt att se fördelarna med att enkelt och smidigt köpa ett aktiebolag istället - vi har redan gjort allt det här jobbet åt dig! Du får dessutom hjälp hela vägen och kan ställa frågor till vår erfarna medarbetare.

Hundratals kunder har valt att starta sin verksamhet genom att köpa AB från oss och de väljer ofta Citadellet Bolagsservice som partner av tre anledningar - tid, pengar och administration.

1. Tidsvinst

Du kan nästan omedelbart få veta vad som blir ditt bolags organisationsnummer så du kan börja förbereda tjänster och annat. Redan inom loppet av en dag kan du sätta upp bankkonto och signera alla handlingar och därmed börja använda ditt nya bolag. Ingen väntan på Bolagsverkets handläggning.

2. Pengar

Att tid är pengar är ett självklart ordspråk, men du kan också lita på att vi alltid eftersträvar marknadens bästa pris och villkor för våra tjänster. Vi erbjuder lagerbolag för endast 6.995kr inkl. allt! Dessutom får du tillgång till våra erfarna medarbetare för att kunna ställa frågor och få råd kring allt som har med bolagsbildning att göra, något som annars kan vara och bli kostsamt.

3. Avsevärt mindre administration

Vi sköter hela processen med Bolagsverket och fyller i alla nödvändiga handlingar och upprättar samtliga dokument. Du behöver därmed inte sätta dig in i bolagsbildningsprocessen utan kan luta dig tillbaka och istället fokusera på mer affärsrelaterade saker direkt. Vi berättar precis steg-för-steg vad som behövs från dig och var du ska “skriva på”.

Vår garanti när du väljer oss för att köpa aktiebolag

  • Ett marknadsledande erbjudande med enkel prissättning helt utan dolda avgifter eller kostnader. Vårt mål är att du ska spara både tid och pengar genom att välja Citadellet Bolagsservice som partner.
  • Du blir 100% nöjd när du gör affär med oss! Vi har hjälpt företagare med olika typer av företagsärenden sedan 2003. Våra medarbetare är mycket duktiga och måna om dig som kund.
  • Vi garanterar att det aldrig har bedrivits någon form av verksamhet i de lagerbolag som vi säljer. Våra bolag är helt nyregistrerade aktiebolag som vi har startat för att sälja dem vidare, allt enligt svensk aktiebolagsrätt och skattelagstiftning.

Om du har några funderingar kring att grunda aktiebolag eller hur det går till att köpa bolag avseende f-skatt, moms, arbetsgivare, aktiekapital, räkenskapsår eller annat, så är det bara att ringa 08-23 01 23. Våra medarbetare svarar gärna på alla dina frågor!

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!