top-sticky.png
Beställ via telefon · Allmänna Frågor
Telefontider 9.00 - 17.00
08-23 01 23

Våra Medarbetare

Jakob Lindquist

En av grundarna till Citadellet Bolagsservice AB med en bakgrund inom organisations- och affärsutveckling. Jag drivs av att utveckla Citadellet Bolagsservice AB som företag, att hela tiden försöka vända och vrida på olika möjligheter för att optimera och hitta bästa lösningen, det är kul! Uppväxt i entreprenörsfamilj och känner stor passion för entreprenörer och entreprenörskap i allmänhet. När jag inte retas med mina fantastiska kollegor, tömmer diskmaskinen eller kokar kaffe på kontoret så skruvar jag på affärsplaner och marknadsföringsstrategier.

På fritiden så är det min familj som får stå ut med mig, jag har två döttrar med diverse aktiviteter som jag engagerar mig i. En kvinna som uppskattar min matlagning, en labrador som ska aktiveras och ett fritidshus som pockar på uppmärksamhet.

Personliga egenskaper: Driven, snäll, otålig.

Torbjörn Nordberg

En av grundarna till Citadellet Bolagsservice AB med en bakgrund som skatte- och affärsjurist i nästan 30 år. Mitt specialområde har alltid varit frågor som rör transaktioner, dvs köp och försäljning av bolag. Det är precis det som Citadellet Bolagsservice AB gör i dag. Vi köper aktiebolag för att professionellt hjälpa till att likvidera aktiebolag, vi säljer lagerbolag för att hjälpa till att starta företag. Alla medarbetare på Citadellet är kompetenta och noggranna, men om det uppstår en specifik juridisk fråga är huvudansvaret mitt.

På fritiden umgås jag framför allt med min familj, som inkluderar vår kontorshund Svea och två katter. Jag är intresserad av sport - helst fotboll och golf - och goda viner.

Personliga egenskaper: Nyfiken, god lyssnare, envis.

Matilda Forsberg - Ekonomichef för Citadellet-gruppen.

Det som skiljer mitt jobb här på Citadellet från tidigare erfarenheter är att jag inte enbart arbetar med den interna ekonomin utan jag har även en stor del i den dagliga affären. Det ger mig utrymme för entreprenörskap och variation i arbetet. Min bakgrund som redovisningskonsult hjälper mig i arbetet här på Citadellet då alla bolag som vi förvärvar ingår i mitt arbete att förvalta tills processen med avvecklingen är slutförd. Arbetet kräver att jag är strukturerad men samtidigt har ett öppet sinnelag för förändringar och problemlösningar.

Min drivkraft att ständigt utvecklas inom redovisning och även ledarskap gör att arbetet här på Citadellet passar mig väldigt bra. Jag strävar efter att alltid bidra med en positiv inställning gentemot våra kunder och även bland mina kollegor!

Det du inte visste om mig…
2017 utbildade jag mig till personlig tränare och Crossfit coach vilket innebär att jag på min fritid får coacha barn, ungdomar och vuxna i en fantastiskt rolig träningsform. Att vara fysiskt aktiv på min fritid, både själv och tillsammans med min familj, ger mig energi att ta mig an alla utmaningar jobbet på Citadellet innebär.

Malin Dybeck

Började i september 2017 på Citadellet Bolagsservice AB och ansvarar för redovisning och det administrativa gällande bolagen vi köpt för snabbavveckling. Utöver det jobbar jag med löpande redovisning i vår egna koncern. Är utbildad ekonomiassistent och har främst jobbat med leverantörsreskontra på ett stort företag.

På fritiden umgås jag gärna med familjen när jag inte spenderar tiden i stallet med min dressyrhäst. Åker gärna skidor utför en snöig backe på vintrarna eller latar mig i solen på Fårö under somrarna.

Personliga egenskaper: Glad, lättlärd, noggrann och viljestark.

Stefan Edfeldt

Utbildad ekonom med 4 års högskoleutbildning i bagaget. Jag har arbetat med redovisning i alla dess olika former i ca 10 år. Min roll hos Citadellet Bolagsservice AB är snabbavveckling av aktiebolag samt försäljning av lagerbolag till dem som önskar starta ett eget bolag. Främst arbetar jag med snabbavveckling. Jag är med från start till mål och hjälper kunden under hela processen, från värdering av bolaget och lämnad offert fram till dess att vi köper bolaget. Därefter tar någon av mina duktiga kollegor över arbetet fram till dess att bolaget är avvecklat, en process som tar ca 7-8 månader.

Som person är jag lugn och glad och hetsar inte upp mig i onödan. Gillar dock när det händer lite saker runt omkring mig. Jag är inte rädd att ta mig an nya utmaningar.

När jag inte jobbar på Citadellet hjälper jag främst min sambo med hennes hästverksamt som innefattar utbildning av dressyrhästar samt ridskoleverksamhet. När det blir någon tid över passar jag gärna på att se någon fotbollsmatch eller ishockeymatch då sport är ett av mina största intressen. Det är inte heller ovanligt att hitta mig med ett fiskespö i handen då detta också är en passion jag har.

Personliga egenskaper: Lugn, orädd och driven.

Madelene Ihrstedt

Jag tog studenten år 2012 och hade då läst samhällsvetenskaplig linje med inriktning på ekonomi de två sista åren. Efter det fick jag sommarjobb på ett äldreboende där jag arbetade en tid. Nu arbetar jag på Citadellet Bolagsservice som ekonomi- och administrativ assistent.

På jobbet gillar jag högt tempo och att utvecklas och lära mig nya saker.

Fritiden spenderar jag gärna i stallet eller reser till Örebro.

Personliga egenskaper: Nyfiken, social och noggrann.

Linda Porseryd

Linda har arbetat med ekonomi och redovisning sedan 2008. Innan hon blev en del av teamet på Citadellet Bolagsservice så arbetade hon på ett par av de ledande redovisnings- & revisionsbyråerna och som ekonomiansvarig på ett medelstort bolag i Stockholm. Här på Citadellet så arbetar Linda främst med snabbavveckling av aktiebolag där hon hjälper kunder som vill avveckla sina aktiebolag. Linda är service minded, professionell och hjälpsam – hon hjälper kunderna i mål med glimten i ögat.

På fritiden så uppskattar Linda att umgås med sin familj, resor och när tiden räcker till, att träna.

Personliga egenskaper: Noggrann, driven och bra på att ha många bollar i luften.

Frida Stenvall

Ekonom med flera års erfarenhet från fastighetsbranschen. På Citadellet arbetar jag med snabbavveckling samt försäljning av lagerbolag.

När jag inte är på kontoret tillbringar jag tiden med familj och vänner. Ett annat intresse är idrott och då främst fotboll, hockey och bandy. Dock inte att utöva utan att kommentera från sidlinjen.

Personliga egenskaper: Noggrann, hjälpsam och positiv.

Patric Rexvall

Jag är anställd inom företagsgruppen sedan många år tillbaka och arbetar främst med ekonomi och lönehantering. Tidigare har jag även arbetat för ett av pionjärföretagen inom svensk e-handel samt för ett av Sveriges största energibolag.

På fritiden uppskattar jag bl a att ta del av sportevenemang i goda vänners sällskap, en uppfriskande joggingtur eller en bra tv-serie när vädret är oförmånligt.

Personliga egenskaper: lojal, noggrann och lägger stor vikt vid att kunderna ska få bästa möjliga service.

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

Läs mer

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7
185 32 Vaxholm
Tel: 08-23 01 23
[email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!

Läs mer