Våra Medarbetare

Jakob Lindquist

jakob profil En av grundarna till Citadellet Bolagsservice AB med en bakgrund inom organisations- och affärsutveckling. Jag drivs av att utveckla Citadellet Bolagsservice AB som företag, att hela tiden försöka vända och vrida på olika möjligheter för att optimera och hitta bästa lösningen, det är kul! Uppväxt i entreprenörsfamilj och känner stor passion för entreprenörer och entreprenörskap i allmänhet. När jag inte retas med mina fantastiska kollegor, tömmer diskmaskinen eller kokar kaffe på kontoret så skruvar jag på affärsplaner och marknadsföringsstrategier.

På fritiden så är det min familj som får stå ut med mig, jag har två döttrar med diverse aktiviteter som jag engagerar mig i. En kvinna som uppskattar min matlagning, en labrador som ska aktiveras och ett fritidshus som pockar på uppmärksamhet.

Personliga egenskaper: Driven, snäll, otålig.

Torbjörn Nordberg

torbjorn profil En av grundarna till Citadellet Bolagsservice AB med en bakgrund som skatte- och affärsjurist i nästan 30 år. Mitt specialområde har alltid varit frågor som rör transaktioner, dvs köp och försäljning av bolag. Det är precis det som Citadellet Bolagsservice AB gör i dag. Vi köper aktiebolag för att professionellt hjälpa till att likvidera aktiebolag, vi säljer lagerbolag för att hjälpa till att starta företag. Alla medarbetare på Citadellet är kompetenta och noggranna, men om det uppstår en specifik juridisk fråga är huvudansvaret mitt.

På fritiden umgås jag framför allt med min familj, som inkluderar vår kontorshund Svea och två katter. Jag är intresserad av sport - helst fotboll och golf - och goda viner.

Personliga egenskaper: Nyfiken, god lyssnare, envis.

Matilda Forsberg - Ekonomichef för Citadellet-gruppen.

Det som skiljer mitt jobb här på Citadellet från tidigare erfarenheter är att jag inte enbart arbetar med den interna ekonomin utan jag har även en stor del i den dagliga affären. Det ger mig utrymme för entreprenörskap och variation i arbetet. Min bakgrund som redovisningskonsult hjälper mig i arbetet här på Citadellet då alla bolag som vi förvärvar ingår i mitt arbete att förvalta tills processen med avvecklingen är slutförd. Arbetet kräver att jag är strukturerad men samtidigt har ett öppet sinnelag för förändringar och problemlösningar.

Min drivkraft att ständigt utvecklas inom redovisning och även ledarskap gör att arbetet här på Citadellet passar mig väldigt bra. Jag strävar efter att alltid bidra med en positiv inställning gentemot våra kunder och även bland mina kollegor!

Det du inte visste om mig…
2017 utbildade jag mig till personlig tränare och Crossfit coach vilket innebär att jag på min fritid får coacha barn, ungdomar och vuxna i en fantastiskt rolig träningsform. Att vara fysiskt aktiv på min fritid, både själv och tillsammans med min familj, ger mig energi att ta mig an alla utmaningar jobbet på Citadellet innebär.

Stefan Edfeldt

stefan profil Utbildad ekonom med 4 års högskoleutbildning i bagaget. Jag har arbetat med redovisning i alla dess olika former i ca 10 år. Min roll hos Citadellet Bolagsservice AB är snabbavveckling av aktiebolag samt försäljning av lagerbolag till dem som önskar starta ett eget bolag. Främst arbetar jag med snabbavveckling. Jag är med från start till mål och hjälper kunden under hela processen, från värdering av bolaget och lämnad offert fram till dess att vi köper bolaget. Därefter tar någon av mina duktiga kollegor över arbetet fram till dess att bolaget är avvecklat, en process som tar ca 7-8 månader.

Som person är jag lugn och glad och hetsar inte upp mig i onödan. Gillar dock när det händer lite saker runt omkring mig. Jag är inte rädd att ta mig an nya utmaningar.

När jag inte jobbar på Citadellet hjälper jag främst min sambo med hennes hästverksamt som innefattar utbildning av dressyrhästar samt ridskoleverksamhet. När det blir någon tid över passar jag gärna på att se någon fotbollsmatch eller ishockeymatch då sport är ett av mina största intressen. Det är inte heller ovanligt att hitta mig med ett fiskespö i handen då detta också är en passion jag har.

Personliga egenskaper: Lugn, orädd och driven.

Frida Stenvall

frida profil Ekonom med flera års erfarenhet från fastighetsbranschen. På Citadellet arbetar jag med snabbavveckling samt försäljning av lagerbolag.

När jag inte är på kontoret tillbringar jag tiden med familj och vänner. Ett annat intresse är idrott och då främst fotboll, hockey och bandy. Dock inte att utöva utan att kommentera från sidlinjen.

Personliga egenskaper: Noggrann, hjälpsam och positiv.

Karin Frodé

Karin är redovisningsekonomen som har erfarenhet från flera branscher då hon tidigare arbetat som frisör, på larmcentral och inom sjötrafiken. Hon drivs av att av skapa ordning och av att följa ett ärende från start till mål. Hon är lugn och orädd och trivs bäst i miljöer där det finns tydlig struktur och var sak har sin plats. På lediga dagar tycker hon om att vara i rörelse och hittas lättast på gymmet, i stallet eller ute i skogen på Bogesund. Sommartid spenderar hon så mycket tid som möjligt ute i skärgården.

Elin Börjesson

Jag har sedan examen från högskolan arbetat med ekonomi och redovisning i olika roller. Senast som redovisningsekonom i en välkänd butikskedja inom inredning och köksartiklar.

Min främsta uppgift här på Citadellet är att ansvara för redovisning, bokslut, årsredovisningar och övrigt administrativt arbete gällande alla bolag Citadellet köper för snabbavveckling.

På min fritid är träning en stor del och då främst löpning och gym. Utöver det är vänner och familj en stor del av mitt liv och även att resa.

Personer i min närmsta krets skulle beskriva mig som engagerad, en person som tar tag i saker, driven, noggrann och analyserande.

Patric Rexvall

Jag är anställd inom företagsgruppen sedan många år tillbaka och arbetar främst med ekonomi och lönehantering. Tidigare har jag även arbetat för ett av pionjärföretagen inom svensk e-handel samt för ett av Sveriges största energibolag.

På fritiden uppskattar jag bl a att ta del av sportevenemang i goda vänners sällskap, en uppfriskande joggingtur eller en bra tv-serie när vädret är oförmånligt.

Personliga egenskaper: lojal, noggrann och lägger stor vikt vid att kunderna ska få bästa möjliga service.

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!