hero-banner

Snabbavveckling? Avveckla ditt bolag snabbt, enkelt och tryggt.

Begär Kostnadsfri Offert - Svar på 2 tim!

Snabbavveckling helt enkelt!

Snabbavveckling innebär att du säljer ditt aktiebolag till en professionell aktör som avvecklar bolaget i egen regi. Vår affärsidé på Citadellet Bolagsservice är att hjälpa företagare avveckla sina bolag genom snabbavveckling. Vi har marknadens bästa erbjudande på snabbavveckling, begär en kostnadsfri offert! Våra engagerade medarbetare återkopplar med ett bra förslag inom två timmar.

Snabbavveckla ditt aktiebolag till marknadsledande villkor. Få offert inom 2 timmar och starta din bolagsavveckling idag!

Snabbavveckling – den snabba vägen till avveckling

"Snabbavveckling med oss är snabbt, enkelt & tryggt!"

Snabbavveckling – den snabba vägen till avveckling

Det snabbaste sättet att avveckla ett bolag är genom snabbavveckling, vilket innebär att du säljer aktiebolaget till oss. Efter att vi förvärvat bolaget frånträder du allt vidare ansvar och vi avvecklar bolaget i vår ägo. Köpeskillingen betalas ut direkt vid affär och vi tar över bolaget samt allt ansvar kring dess avveckling såväl administrativt som juridiskt omgående.

Som namnet antyder är processen gjord för att det ska gå snabbt och enkelt. Börja med att begära en kostnadsfri offert från oss. Inom två timmar räknar vi fram en värdering bolaget baserat på eget kapital och återkommer med ett av marknadens absolut bästa erbjudanden. Om du väljer att acceptera offerten skickar vi över köpeavtal och de andra handlingar som behövs omedelbart. Redan samma dag som handlingarna skrivs under betalar vi ut köpeskillingen till dig. Bolaget är nu vårt ansvar och vi tar hand om hela avvecklingsprocessen tills dess bolaget är upplöst genom likvidation eller fusion. Läs gärna mer om processen här och kontakta oss på 08-23 01 23 eller [email protected] om du har frågor. Snabbavveckling – att avveckla sitt aktiebolag kan inte bli snabbare!

Jag tror ingen kan vara bättre än Citadellet på snabbavveckling! Offert inom en timme och en smidig process från start till mål.

Lars Pettersson, Stockholm

Fördelarna med snabbavveckling genom Citadellet Bolagsservice AB

Om du funderar på att avveckla ditt bolag och verksamhet så är en snabbavveckling det allra smidigaste sättet. Traditionellt sett så är en aktiebolagslikvidation en krävande process som ofta tar upp till 10 månader och innebär mycket administrativt arbete med bokföring, redovisning och kontakt med myndigheter.

Här på Citadellet Bolagsservice har vi många års erfarenhet kring bolagsavveckling och flera tusen företagare har valt vår tjänst för snabbavveckling. Våra kunder väljer ofta oss av tre huvudanledningar – tid, pengar och kompetens. Nedan sammanfattar vi dessa tre anledningar.

1. Tidseffektivt och smidigt

Normalt tar en likvidationsprocess ofta 7-9 månader och en av anledningarna är Bolagsverkets kallelse på okända borgenärer under en period om 6 månader. Med snabbavveckling säljer du bolaget till oss vilket avslutar ditt engagemang och ansvar på dagen.

2. Rätt pris och snabb utbetalning

När du snabbavvecklar med oss får du riktigt bra betalt, oftast i princip samma summa som om du skulle ha genomfört likvidationen själv. Vi betalar ut omgående vid affär, så du slipper dessutom att vänta 7-9 månader på pengarna tills bolaget är upplöst.

3. Professionell hantering

Hos Citadellet Bolagsservice är kunden alltid i fokus. Med vår erfarenhet av flera tusen lyckade snabbavvecklingar bakom oss kan du lita på en snabb och kompetent hantering av ditt ärende. Våra engagerade medarbetare står alltid till förfogande för frågor och vårt absoluta mål är att du ska vara riktigt nöjd med din upplevelse. Du kan alltid nå oss under kontorstid via mail, telefon eller vår chattfunktion.

Vår garanti när du väljer oss för snabbavveckling

  • En enkel offert med ett marknadsledande erbjudande helt utan dolda avgifter eller kostnader. Vi förvärvar bolag med helt egen likviditet och utbetalning av köpeskillingen sker omedelbart.
  • Aktiebolaget blir korrekt avvecklat enligt gällande regler vilket bland annat innebär att skatt och deklarationer hanteras i tid. All annan administration och myndighetskontakt blir korrekt hanterad, samt att eventuella krav mot bolaget blir hanterade enligt gällande regelverk.
  • Bolagsavvecklingen genomförs antingen via fusion eller likvidation. Båda dessa är vedertagna metoder för snabbavveckling av aktiebolag och i enlighet med svensk skattelagstiftning och aktiebolagsrätt.

Om du har frågor kring snabbavveckling eller våra avvecklingstjänster avseende pris, värdering, förlust, skatt, skulder, omsättning, eller annat, så är det bara att ringa oss på 08-23 01 23. Hela vårt snabbavvecklings-team på Citadellet står till ditt förfogande och svarar gärna på dina frågor!

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!