hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Avveckla aktiebolag utan risk med snabbavveckling

Avveckla aktiebolag utan risk med snabbavveckling

Att avveckla ett aktiebolag är en betydligt mer krävande process och inte alls lika kul och spännande som att starta ett aktiebolag. Att avveckla ett aktiebolag är också en process där det gäller att vara försiktig med hur man skall gå till väga. Det kan finnas risker med att avveckla ditt aktiebolag om det inte går rätt till, det finns en hel del information kring detta att läsa om, bl.a. på Bolagsverkets hemsida. Det gäller att vara uppmärksam när det är dags att avveckla sitt aktiebolag.

Om du har ett bolag som inte längre fyller något syfte så har du sannolikt kommit fram till att ett vilande aktiebolag utan syfte, tar tid arbete och kostnader i anspråk. Detta är en insikt som är återkommande hos våra kunder som använder sig av vår tjänst snabbavveckling för att avveckla aktiebolag.

Många av våra kunder som ska avveckla sitt aktiebolag kommer till oss genom redovisnings- och revisionsbyråer från hela landet. Det är byråer som känner till oss på Citadellet Bolagsservice sedan flera år tillbaka och känner en trygghet i att låta oss avveckla kunderna aktiebolag. De vet att bolagen blir korrekt avvecklade hos oss och att det inte finns någon risk att bolagen hamnar i ”fel händer”.

De kunder som kommer till oss av egen kraft har i många fall hittat vår tjänst snabbavveckling på internet, när de har sökt efter information kring avveckling av aktiebolag. Detta är kunder som i många fall har skött bolagets redovisning själv och för dessa kunder är avveckling av aktiebolag ofta ett okänt territorium.

Det dyker troligtvis upp många frågor när du ska avveckla ditt bolag. En snabbavveckling hos oss är helt riskfri och du kan känna dig lugn och trygg.
Det dyker troligtvis upp många frågor när du ska avveckla ditt bolag. En snabbavveckling hos oss är helt riskfri och du kan känna dig lugn och trygg.

Att avveckla ett aktiebolag är ingen snabb process. Det tar alltid minst 7-8 månader att avveckla ett aktiebolag. Anledningen till att det tar tid är främst Bolagsverkets kallelse på okända borgenärer som pågår under 6 månader. Bolaget kan inte avvecklas förens kallelsen har gått till ända.

Det finns olika vägar att gå när det är dags att avveckla ett aktiebolag. Här på Citadellet Bolagsservice så avvecklar vi flera tusen aktiebolag varje år. Vi avvecklar bolag genom snabbavveckling. Snabbavveckling innebär inte att själva processen att avveckla bolaget går speciellt snabbt. Det innebär dock att för den som har ett bolag som skall avvecklas så går det snabbt. Snabbavveckling innebär nämligen att vi köper bolaget och avvecklar det sedan i egen regi. För den tidigare ägaren är processen över redan samma dag som vi köper bolaget.

Processen att avveckla bolaget startar därefter direkt. Samma dag som vi köper bolaget så inleder vi avvecklingsprocessen och hanterar därefter allt som rör bolaget under de 7-8 månader som det tar att avveckla aktiebolaget. Det första steget efter att vi har köpt bolaget är att vi namnändrar bolaget, byter ut den tidigare styrelsen och ändrar bolagets adress.

Alla bolag som vi köper avvecklas genom vår tjänst snabbavveckling. Vi har aldrig och vi kommer aldrig att sälja vidare ett aktiebolag som vi har köpt för snabbavveckling. Bolagets slutstation blir hos oss, när vi har avvecklat bolaget så är det helt borta och organisationsnumret finns inte längre kvar. Detta är en trygghet för våra kunder och en självklarhet för oss.

Om du har ett aktiebolag som du vill avveckla så skickar du bara en resultat- och balansrapport till oss så återkommer vi snabbt med en bra offert på snabbavveckling. Här kan du skicka in dina rapporter.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!