hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Avveckla ditt bolag innan bokslut

Avveckla ditt bolag innan bokslut

Om du har ett aktiebolag som du inte längre driver någon verksamhet i och inte vill ha kvar så är det en god idé att se över alternativet att avveckla det genom en så kallad snabbavveckling. Passa på att avveckla bolaget innan bokslut så sparar du kostnader.

Att avveckla sitt aktiebolag genom att göra en snabbavveckling med Citadellet är en trygg affär för dig.

Att ha ett aktiebolag som inte används kostar pengar i form av redovisnings- och bankkostnader även om bolaget är vilande och inte bedriver någon verksamhet. Om du väljer att avveckla ditt aktiebolag själv genom att sätta bolaget i frivillig likvidation så kommer bolaget att belastas med kostnader för en likvidator och eftersom proceduren att avveckla ett bolag tar närmare 9 månader så kan det räkenskapsår när bolaget sattes i likvidation hinna avslutas och ett nytt påbörjas. Här kan du läsa mer om hur det fungerar. Då kommer det att behöva upprättas årsredovisning och inkomstdeklaration för det avslutade året vilket också medför ytterligare kostnader. Är bolaget registrerat för moms och arbetsgivare så behöver du eller den som sköter din redovisning även fortsätta att lämna in deklarationer för detta ända till dess att likvidationen är avslutad.

Om du däremot väljer att avveckla ditt aktiebolag genom att anlita oss för en snabbavveckling, eller snabblikvidation som det också kallas, så använder vi oss av någon av våra egna likvidatorer. Det pris som du får på offerten inkluderar allt som uppkommer i och med avvecklingen, d.v.s. kostnaderna för likvidatorn, Bolagsverkets avgifter samt det administrativa arbete som krävs tills att bolaget är borta. Passeras ett räkenskapsår så blir det vårt ansvar att upprätta bokslut för det och vi ansvarar även för att deklarationer lämnas in och skatter och moms betalas i tid.

Avveckla bolag innan bokslut
Avveckla bolag innan bokslut

Bolagets räkenskapsår styr inte när på året det går att påbörja en avveckling utan det kan man göra när som helst, men december är ändå den månad som vi köper allra flest bolag. De flesta bolag har kalenderår som räkenskapsår och när årets slut närmar sig blir många påminda om att det snart är dags att upprätta ett nytt bokslut. Då kommer tankarna kring om de verkligen vill ha kvar sitt bolag och betala bokslutskostnader varje år eller om det är dags att avveckla bolaget.

Förutsatt att köpet går igenom innan sista dag på räkenskapsåret så blir det vi som ansvarar för att upprätta bokslutet så där kan säljaren bespara sig en betydande kostnad och det är absolut möjligt att genomföra ett köp på bara några dagar under förutsättning att du som säljare har ordning på bokföring och bokföringsmaterial. Det är alltså inte för sent trots att tanken dyker upp när det bara är några få dagar kvar på året. Vi stänger inte för julledighet utan har personal på plats alla dagar som inte är aftnar eller röda dagar för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt med att avveckla bolag genom snabbavveckling, även de som är ute i sista minuten.

Alla bolag som vi avvecklar genom snabbavveckling avvecklas hos oss, vi säljer aldrig ett bolag vidare. Om du har landat i att det är dags att avveckla ditt vilande aktiebolag så tveka inte att kontakta oss. Maila en resultat- och balansrapport till oss så återkommer vi inom kort med en offert på snabbavveckling.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!