hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Avveckla Aktiebolag – kostnadsfri offert

Avveckla Aktiebolag – kostnadsfri offert

Har du ett aktiebolag som inte längre fyller någon funktion och går i funderingar kring hur du ska avveckla bolaget? Ett bolag utan funktion är ofta förknippat med kostnader och administration som de flesta av oss helst vill slippa.

Vi på Citadellet är experter på att avveckla aktiebolag och avvecklar stora mängder bolag varje år, vi har avvecklat cirka 8.000 aktiebolag sedan vi startade vår verksamhet. Till oss vänder sig både företagare som vill avveckla sitt aktiebolag och revisions-/redovisningsbyråer som hjälper sina klienter att avveckla sina aktiebolag.

Många av våra kunder är återkommande kunder, framför allt ifrån större redovisningsbyråer då de årligen har flera klienter som vill avveckla aktiebolag. Återkommande kunder är något vi verkligen tycker om här på Citadellet, det är ett betyg på att det är smidigt att avveckla sitt aktiebolag med oss!

Avveckla bolag - kostnadsfri offert
Avveckla bolag - kostnadsfri offert

Om det här är första gången som du kommer i kontakt med frågeställningen att avveckla aktiebolag så har du sannolikt kommit fram till att det är betydligt svårare att avveckla ett aktiebolag än vad det är att starta ett aktiebolag.

Att avveckla ett aktiebolag är dessvärre inte heller en kort process, det är i regel en avvecklingsprocess om 7-8 månader. Den främsta anledningen att det tar så lång tid att avveckla aktiebolag är Bolagsverkets kallelse på okända borgenärer som pågår under en period om 6 månader. Vem som helst kan inte heller avveckla sitt aktiebolag, man måste vara en av Bolagsverket godkänd likvidator.

Vår process för att avveckla ett aktiebolag är snabb, smidig och enkel. Vi arbetar med snabbavveckling av aktiebolag. Det betyder att vi köper bolaget av den som vill avveckla sitt AB och tar själva över hela avvecklingsprocessen av aktiebolaget och driver avvecklingen i egen regi. Samma dag som vi köper bolaget tar vi således över det juridiska och administrativa ansvaret för aktiebolaget och dess avveckling.

Samma dag som vi köper bolaget inleder vi även processen att avveckla aktiebolaget, bland annat namnändrar vi bolaget, vår likvidator ersätter den befintliga styrelsen, och vi byter bolagets adress. Vi sköter nu hela processen med att avveckla aktiebolaget och all kontakt med berörda myndigheter, främst Bolagsverket och Skatteverket tills dess att bolaget är helt avvecklat.

Samtliga medarbetare på Citadellet har lång erfarenhet och stor kunskap av att avveckla aktiebolag. Vår främsta ambition är alltid att kunden ska uppleva att den valde rätt aktör för att avveckla sitt aktiebolag och vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet.

En vanlig fråga vi får är hur mycket det kostar att avveckla sitt aktiebolag med oss. Det beror på hur bolaget ser ut. Men i de flesta fallen så kostar det strax under 10.000 kr. För att ge ett exempel: Ditt aktiebolag har inga skulder eller fordringar, det enda som finns är 300.000 kr på banken, då skulle vi betala drygt 290.000 kr för ditt bolag. Vi betalar ut köpeskillingen till aktieägaren (ca 290.000 kr) och tar över bolaget och dess bankkonto innehållandes 300.000 kr. De cirka 10.000 kr täcker vårt arvode för att avveckla aktiebolaget och betala avgifterna till Bolagsverket.

Vi avvecklar alla aktiebolag som vi köper, vi har aldrig och kommer heller aldrig att sälja ett köpt bolag vidare. Detta borgar för att den som vill avveckla sitt aktiebolag med oss kan känna sig trygg i att det inte hamnar i orätta händer.

Om du vill avveckla aktiebolag så är första steget att maila en resultat- och balansrapport till oss. Vi återkommer då snabbt med en kostnadsfri offert.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!