hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Fem anledningar att avveckla ditt aktiebolag

Fem anledningar att avveckla ditt aktiebolag

Att avveckla sitt aktiebolag genom en så kallad snabbavveckling är en snabb, smidig och kostnadsmässigt fördelaktig lösning för aktieägaren. Det finns ett antal företag på marknaden som erbjuder den här typen av tjänst för att avveckla aktiebolag, så varför ska man då använda sig av Citadellet?

Här kommer fem goda anledningar till varför du ska avveckla ditt bolag med hjälp av Citadellet Bolagsservice.

  1. Vi har lång erfarenhet av att avveckla aktiebolag. Citadellet Bolagsservice började erbjuda avveckling av aktiebolag genom snabbavveckling 2012 och har sedan dess avvecklat närmare 10.000 aktiebolag genom snabbavveckling. Vi har under dessa år utvecklat goda rutiner som bland annat gör att processen för att påbörja avvecklingen av aktiebolaget kan påbörjas omgående efter köpet avslutats, faktiskt redan samma dag. Genom åren har ett mycket gott samarbete med Bolagsverket arbetats fram. Vi har i stort sett daglig kontakt med deras handläggare vilket gör att de känner till oss väl och vet att vi är kunniga och seriösa.
  2. Vi har bred kompetens inom området. Vårt team består av både erfarna ekonomer med kompetens från olika branscher samt våra rutinerade likvidatorer. Vi har dessutom kompetens inom bland annat skatte- och affärsjuridik och revision. Det stora antalet bolag som vi har avvecklat genom snabbavveckling genom åren har inneburit att vi stött på en mängd frågeställningar och svårigheter- vilket i sin tur har gjort oss till riktiga proffs på just denna verksamhet!
  3. Vi är tillgängliga för våra kunder. Vårt kontor ligger i Vaxholm och även i de tider som vi nu lämnat bakom oss där hemarbete varit nödvändigt så har vi alltid sett till att ha någon på plats på kontoret mellan klockan nio på morgonen och fem på eftermiddagen. Detta för att de handlingar som skickas till oss med posten ska hanteras samma dag och inte bli liggande och försena processen att avveckla aktiebolaget. En del kunder vill komma och lämna handlingar till oss personligen så även den anledningen har gjort att vi alltid vill ha någon på plats som kan ta emot. Våra handläggare är väldigt serviceinriktade och gör alltid sitt yttersta för att hjälpa våra kunder med avveckling av sina aktiebolag. Vi svarar snabbt på mail och vi finns alltid tillgängliga för att kunna besvara frågor via telefon under kontorstid.
  4. Vårt pris på snabbavveckling är konkurrenskraftigt och säljaren får pengarna direkt. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder avveckling av aktiebolag till marknadens bästa pris. Utbetalningen av köpeskillingen görs i samband med att avtalet signeras och beroende på vilken bank säljaren har så kommer pengarna in på kontot senast nästa bankdag. Det tillkommer inga ytterligare avgifter förutom de som presenteras i offerten. De avgifter som vi betalar till Bolagsverket för att ändra bolagets uppgifter och avveckla det ingår med andra ord i vårt arvode.
  5. Vi är seriösa och avvecklar ditt aktiebolag. Vi lägger stor vikt och stolthet i att vi följer de lagar och regler som finns och att vi avvecklar de aktiebolag som vi köper på ett rätt och riktigt sätt tills att bolaget helt avvecklat. Alla skatter och avgifter betalas i tid och vi håller de tidsramar som gäller för inlämning av handlingar till myndigheter, exempelvis årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Genom att hålla oss uppdaterade gällande ändringar i lagar och skatteregler som påverkar våra kunder kan vi alltid ge relevanta råd och korrekt information.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill avveckla ditt aktiebolag genom snabbavveckling. Maila en resultat- och balansrapport till [email protected] så återkommer vi snabbt med en bra offert!

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!