hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Snabbavveckla aktiebolag

Snabbavveckla aktiebolag

Att starta ett aktiebolag känns ofta kul och spännande. Man har en affärsidé som ska det kliar i fingrarna att sätta i gång att omvandla till verklighet. När det är dags att avveckla aktiebolaget känns det däremot inte lika spännande. Det kan var olika omständigheter som lett fram till beslutet att snabbavveckla aktiebolaget. Kanske har man fått en anställning som inte ger utrymme att driva bolaget vidare eller så har man bara annat i livet som lockar mer än att fortsätta driva sin affärsidé.

Läser man på nätet om hur det går till att avveckla aktiebolag så blir man snabbt medveten om att det är en process som inte är helt enkel utan tar en hel del tid och pengar att genomföra. Bolagsverket kräver en del formalia och dessutom behöver man ha en godkänd likvidator.

För att underlätta processen för den som vill avveckla sitt aktiebolag så erbjuder vi något som kallas för snabbavveckling. Det är en process som kortfattat går ut på att vi köper aktiebolaget för att sedan avveckla bolaget i egen regi. Oftast startar avvecklingen med att aktieägaren eller dennes redovisningskonsult tar kontakt med oss och ger oss en aktuell balans- och resultatrapport. Utifrån rapporterna kan vi ge en offert samt komma med feedback ifall att det är något som måste göras innan köpet kan genomföras och avveckling av aktiebolaget kan inledas.

Om offerten för att snabbavveckla aktiebolaget sedan accepteras av aktieägaren, tar vi fram köpehandlingar samt en lista på övriga handlingar som vi behöver för att genomföra affären. Exempel på de handlingar vi efterfrågar vid en snabbavveckling är föregående räkenskapsårs årsredovisning, inkomstdeklaration och innevarande räkenskapsårs bank- och skattekontoutdrag. I de flesta fall har redan redovisningskonsulten dessa handlingar sparade eller kan hjälpa till med att ta fram dem.

När vi fått de handlingar vi efterfrågar genomförs köpet och vi tar därmed över ansvaret för avvecklingen av bolaget. Köpeskillingen betalas ut till säljaren samma dag och beroende på vilken bank mottagaren har så har denne pengarna tillhanda samma eller nästa bankdag.

Vi har arbetat med att snabbavveckla aktiebolag i många år och har genom åren hjälpt flera tusen kunder att avveckla sina aktiebolag. Vi har en stor del återkommande kunder som uppskattar vår process och hantering av snabbavveckling, en process som vi arbetat fram med fokus på att göra det så enkelt som möjligt för den som vill avveckla sitt aktiebolag.

En snabbavveckling av aktiebolag kan gå väldigt snabbt om du tar hjälp, jämfört med 7-8 månader om du ska göra det själv.
En snabbavveckling av aktiebolag kan gå väldigt snabbt om du tar hjälp, jämfört med 7-8 månader om du ska göra det själv.

Om du går i tankar på att avveckla ditt bolag så kommer här några punkter som du kan göra för att förbereda dig inför din kontakt med oss:

  • Avsluta de avtal som bolaget har med leverantörer. Det kan till exempel röra sig om telefonabonnemang, domäner och försäkringar.
  • Sälj lager, inventarier och värdepapper. Den typen av tillgångar behöver omvandlas till pengar innan köpet kan gå igenom.
  • Obetalda leverantörsfakturor och kundfakturor behöver betalas.
  • Se till att bokföringen är uppdaterad. Får vi korrekta siffror att basera offerten på så kan vi också ge en offert som stämmer överens med verkligheten och inte behöver justeras efter hand.

Att snabbavveckla sitt aktiebolag ska vara tryggt och enkelt för säljaren. Vi på Citadellet Bolagsservice garanterar att alla bolag som vi köper avvecklas, vi skulle aldrig sälja ett aktiebolag som vi har köpt för snabbavveckling vidare. Vi är helt enkelt slutstationen för ditt bolag och sköter hela avvecklingsprocessen som tar 7-8 månader, det är nämligen så lång tid det tar att avveckla ett aktiebolag.

Har du några frågor kring att avveckla aktiebolag, arbetsgången eller annat som rör avveckling av aktiebolag så är det bara att du tar kontakt med oss. Vårt kontor ligger i Vaxholm och alla dagar förutom helger och röda dagar finns personal på plats mellan klockan 9 och 17.

Maila en resultat- och balansrapport på ditt bolag till [email protected] så återkommer vi med en konkurrenskraftig offert på att snabbavveckla ditt bolag.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!