hero-banner

Avveckla aktiebolag - Sälj bolaget till oss för snabbavveckling!

LÄS MER

Vad kostar det att likvidera ett AB?

Vad kostar det att likvidera ett AB?

Det är många som hör av sig till oss och undrar över vad det kostar att likvidera ett aktiebolag. Vårt svar blir då att det beror på hur bolaget ser, med detta så menar vi att vi behöver få en bild av bolagets ekonomiska ställning. Om vi få ta del av en aktuell resultat- och balansrapport, så kan vi därefter skicka en offert där det tydligt framgår vad det kostar att likvidera aktiebolaget.

Att likvidera sitt aktiebolag med Citadellet Bolagsservice ska vara snabbt, enkelt och tryggt. Det skall självklart också vara prisvärt. Priset för likvidation av ditt aktiebolag baseras på bolagets substansvärde (tillgångar-minus skulder). I de flesta fall så kostar det 9.500 kr att likvidera sitt bolag med oss, då ingår Bolagsverkets avgifter med koppling till likvidation om ca 2.800 kr.

Vårt arvodet om 9.500 kr för en likvidation gäller för bolag som har ett substansvärde om 300.000 kr eller lägre. Om substansvärdet är högre än 300.000 kr så går arvodet för att likvidera aktiebolaget upp något.

Om du säljer ditt bolag till oss för snabblikvidation så garanterar vi att bolaget kommer att likvideras. Vi säljer aldrig ett bolag vidare. En likvidation innebär att bolaget och dess organisationsnummer kommer att upphöra att existera. Att bolaget likvideras av oss istället för att säljas vidare innebär trygghet för dig som säljare, ditt bolag kommer aldrig hamna i ”fel händer”.

En snabblikvidation innebär att vi köper bolaget av dig och att vi likviderar bolaget i egen regi. För din del är processen färdig samma dag som vi förvärvar bolaget av dig. För vår del så pågår likvidationsprocessen i 7-8 månader därefter, det är nämligen så lång tid som det tar att likvidera ett aktiebolag.

Vi tycker att snabblikvidation är det självklara valet vad gäller likvidation av aktiebolag. Fördelarna med att låta oss likvidera bolaget är många, för att nämna några:

  1. Den som äger bolaget som skall likvideras får vid en snabblikvidation ut det kapital som finns i bolaget direkt, i form av en köpeskilling och slipper därmed vänta i 7-8 månader.
  2. En snabblikvidation med oss är i de flesta fall betydligt billigare än frivillig likvidation med en likvidator utsedd av Bolagsverket.
  3. För dig som säljer bolaget till oss är snabblikvidation en väldigt enkel process som du snabbt kan lägga bakom dig.
  4. Vi har stor erfarenhet av likvidation av aktiebolag och har likviderat 1000 tals bolag genom åren.

På Citadellet Bolagsservice har vi stor erfarenhet av att likvidera aktiebolag, våra kunniga medarbetare hanterar årligen ett stort antal likvidationer. Vi har egna likvidatorer som arbetar inom vårt bolag. Vid en likvidation så ersätts den befintliga styrelsen i aktiebolaget med vår likvidator, för att vara likvidator så måste man vara godkänd av Bolagsverket.

Om du har ett aktiebolag som inte längre fyller någon funktion, låt oss på Citadellet Bolagsservice likvidera bolaget. Sälj bolaget till oss för en snabblikvidation. Maila en resultat- och balansrapport här så återkommer vi raskt med en offert för likvidation av ditt aktiebolag!

Vad kostar det att likvidera ett aktiebolag?
Vad kostar det att likvidera ett aktiebolag?

Snabbt, enkelt och tryggt!

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!