hero-banner

Lagerbolag – Det enkla sättet att starta aktiebolag!

LÄS MER

Frågor och svar om lagerbolag

linda porseryd stor 0

Här besvarar våra medarbetare några av de vanligaste frågorna som uppstår vid köp av lagerbolag.

Hur beställer jag ett lagerbolag av er?

Att beställa ett lagerbolag av oss är enkelt! Det enda du behöver göra är att fylla i vårt beställningsformulär online som ligger här. Vi börjar arbeta på din beställning så fort den är klar och lägger du din beställning under kontorstid så återkommer vi till dig inom två timmar.

Skulle det dyka upp några frågor så är det bara att slå oss en signal så får du hjälp av någon av våra erfarna medarbetare.

När jag har lagt min beställning, hur lång tid tar det innan jag får alla köpehandlingar och instruktioner?

Inom två timmar efter att vi har fått din beställning så mailar vi över samtliga dokument och utförliga instruktioner i två olika PDF-filer. Den ena filen berör bankhandlingar och den andra filen berör bolagshandlingar.

Bankfullmakten skickas även till dig med sedvanlig post samma dag eftersom inte alla banker godkänner en fullmakt som inte är i original.

Om jag köper ett lagerbolag av er, när kan jag då börja använda det?

När du har fyllt i vårt beställningsformulär så återkopplar vi till dig inom två timmar med instruktioner på vad du behöver göra samt dokument/avtal kopplat till detta. Så fort vi får tillbaka dessa handlingar från dig så skickar vi samma dag en generalfullmakt till dig både via email och vanlig post. Så om du är snabb så kan du redan inom ett par dagar börja använda bolaget med hjälp av generalfullmakten.

Generalfullmakten styrker att du är firmatecknare och du kan då företräda bolaget med hjälp av fullmakten under tiden som registreringen hos Bolagsverket pågår. Så fort registreringen, som vi sköter, är färdig så kommer du att få ett nytt registreringsbevis utfärdat av Bolagsverket.

Som summering kan du börja använda bolaget inom kort, om du är snabb så redan inom ett par dagar med hjälp av generalfullmakten.

När och hur sätter jag in lagerbolagets aktiekapital?

En av handlingarna som vi skickar till dig direkt är en bankfullmakt som är kopplad till ditt aktiebolags organisationsnummer. Fullmakten behöver du för att kunna öppna ett konto i bolagets namn där du sätter in aktiekapitalet. Banken styrker insättningen genom att utfärda ett likvidintyg.

Hur ska bolagets styrelse se ut när jag lägger min beställning?

I de allra flesta fall, då det ska vara en aktieägare i bolaget, så väljer man en så liten styrelse som möjligt. Den minsta möjliga styrelsen som man kan välja är en styrelseledamot och en suppleant.

Även om du väljer att ha två ordinarie ledamöter så måste du fortfarande ha en suppleant. Om du väljer att ha tre ordinarie ledamöter så behöver bolaget däremot inte ha en suppleant.

Garanterar ni att det aldrig har bedrivits någon verksamhet i det aktiebolag som jag köper av er?

Ja, vi garanterar att det aldrig har bedrivits någon verksamhet i bolaget när du köper ett lagerbolag av oss.

Vem sköter kontakten med Bolagsverket när jag köper ett lagerbolag av er?

Våra erfarna medarbetare sköter all kontakt med Bolagsverket när det gäller ditt nya aktiebolag. Vi ser till att ärendet blir korrekt och smidigt hanterat.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Köp ditt lagerbolag av oss idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på våra lagerbolag. Vi kan ha ditt nya bolag klart inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!