hero-banner

Lagerbolag – Det enkla sättet att starta aktiebolag!

LÄS MER

Lagerbolag med F-skatt, moms och arbetsgivare

När du beställer ett lagerbolag via vårt beställningsformulär så ställs du inför möjligheten att välja vårt tillval som benämns ”Ansökan om F-skatt, moms och arbetsgivare”.

Det här tillvalet innebär att vi ansöker om F-skatt, moms och arbetsgivare hos Skatteverket och ser till att det kommer på plats i ditt nya bolag.

Om du väljer att beställa ett lagerbolag av oss med detta tillval så kommer vi att kontakta dig direkt efter beställningen med ett par följdfrågor som vi måste få besvarade för att kunna utforma ansökan korrekt.

Tillvalet kostar 695 kr exklusive moms. Detta innebär att du kan köpa ett lagerbolag med F-skatt av oss för en kostnad om 7.164 kr inklusive moms och samtliga Bolagsverkets avgifter.

Det är svårslaget!

Vad innebär tillvalet och de olika de olika delarna a) F-skatt, b) moms och c) arbetsgivare? Behöver bolaget alla tre?

Skatteverkets blankett och vårt tillval känns svårare än det är. Våra följdfrågor som vi skickar till dig efter din beställning kommer att förenkla det mycket för dig. Här kommer en kort summering:

a) Bolaget behöver F-skatt om det skall sälja någon tjänst, däremot inte om bolaget endast skall sälja varor.

b) Bolaget behöver registreras för moms om momspliktiga varor eller tjänster skall säljas. Här kan noteras att i princip alla varor och tjänster är momspliktiga.

c) Bolaget behöver registreras som arbetsgivare om lön skall utbetalas.

Varför ska du beställa ett lagerbolag med F-skatt?

Skattereglerna säger att bolaget måste ha F-skatt om bolaget skall sälja tjänster. Om bolaget säljer tjänster och saknar F-skatt så måste bolagets kund göra avdrag för preliminär skatt när de betalar ditt bolags faktura. Då gäller i princip de regler som gäller för preliminärskatt för anställda.

Kan jag fakturera under tiden som ansökan av F-skatt handläggs av Skatteverket?

Ja, det kan du göra.

Givetvis förutsätter detta att ditt bolag senare godkänns för F-skatt. Om mot förmodan ditt bolag inte skulle godkännas för F-skatt riskerar bolagets kund att betala ditt bolags skatt. Skatteverket godkänner dock alltid en ansökan om F-skatt såvida inte det finns några särskilda skäl att neka ansökan, t ex att styrelsen har konkurser e d i sitt bagage.

Sök F-skatt, vi hjälper dig!

Snabbt, enkelt och tryggt!

Köp ditt lagerbolag av oss idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på våra lagerbolag. Vi kan ha ditt nya bolag klart inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!