top-sticky.png
Beställ via telefon · Allmänna Frågor
Telefontider 9.00 - 17.00
08-23 01 23

Likvidera aktiebolag - snabbt, tryggt och enkelt!

Vill du likvidera ditt aktiebolag?

Har du kommit till beslutet att du inte vill ha kvar ditt aktiebolag? Låt då oss på Citadellet Bolagsservice likvidera bolaget - snabbt, enkelt & tryggt. Vi har ett marknadsledande erbjudande på likvidation av aktiebolag, begär en kostnadsfri offert! Våra medarbetare återkommer inom två timmar.

Likvidera ditt aktiebolag till marknadsledande villkor. Få offert inom 2 timmar och starta snabbavvecklingen idag!

"Likvidation av aktiebolag till marknadens bästa villkor."

Likvidera ditt Bolag?

Vi köper bolaget och likviderar det åt dig. Du får pengarna direkt och slipper vidare ansvar.

  • Få svar på vad bolaget är värt inom 2h
  • Få betalt direkt
  • Marknadens bästa erbjudande!

Beställ offert

Likvidera bolaget genom att sälja det till oss

Det absolut enklaste sättet att avveckla sitt bolag är att göra en så kallad snabbavveckling, då slipper du att själv gå igenom processen för att likvidera det. I praktiken innebär det att du säljer ditt aktiebolag till oss och vi likviderar därefter bolaget i egen regi. Efter att vi förvärvat ditt bolag frånträder du omedelbart allt vidare ansvar och vi tar över bolaget och dess åtaganden fram tills att likvidationen är fullbordad och bolaget upplöst.

Första steget i att likvidera ditt bolag genom oss är att begära en kostnadsfri offert. Våra erfarna medarbetare återkommer till dig redan inom två timmar och presenterar en offert innehållande marknadens bästa erbjudande. Vi skickar även med information kring precis vilka handlingar vi behöver från dig för att kunna ta över bolaget. När du godkänt offerten och skickat in de underskrivna handlingarna så betalar vi ut köpeskillingen direkt och placerar bolaget i våra interna rutiner för upplösning via likvidation eller fusion. Läs gärna mer om processen här och kontakta oss på 08-23 01 23 eller [email protected] om du har frågor. En likvidation av aktiebolag kan inte bli enklare och tryggare!

Jag samarbetar med Citadellet för hjälp med snabblikvidationer åt mina kunders räkning. Jag får alltid snabb och bra service, oftast inom bara några timmar.

Olle Rydqvist, PE Accounting

Fördelarna med att likvidera aktiebolag med Citadellet Bolagsservice AB

Om du beslutat dig för att likvidera ditt bolag och rörelse så är en snabblikvidation genom att sälja bolaget till oss det absolut smidigaste sättet. Likvidationer är traditionellt tidskrävande processer som ofta tar upp till 10 månader att genomföra. Dessutom innebär det mycket administrativt arbete som t.ex. bokföring/redovisning, upprättande av protokoll samt kontakt med bl.a. både Bolagsverket och Skatteverket.

Här på Citadellet Bolagsservice AB har vi många års erfarenhet av avveckling och likvidation av bolag. Flera tusen kunder har valt Citadellet för att likvidera sina aktiebolag genom åren, och vi hör ofta att de flesta väljer oss på grund av tid, pengar och kompetens.

1. Tid och arbete

Du kommer att spara väldigt mycket tid och arbete genom att inte själv behöva hantera bolaget under hela likvidationsprocessen. Från början till slut tar denna process ofta upp mot 10 månader där bl.a. Bolagsverket kallar på okända borgenärer under en period om sex månader.

2. Pengar och betalning

Vid en likvidation genom oss får du bra betalt för ditt bolag, oftast i princip lika mycket som om du genomför likvidationen själv. Med vårt marknadsledande erbjudande får du dessutom betalt direkt vid försäljningen till oss och behöver inte vänta på att kapitalet ska skiftas ut vid faktiskt avslutad likvidation.

3. Engagemang och kompetens

Vi har mycket erfarna medarbetare som alltid strävar efter 100% kundnöjdhet. Du får hjälp och stöd genom hela affären och vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg och nöjd när du väljer oss som partner för din bolagslikvidation.

Vår garanti när du likviderar aktiebolag med oss

  • Vi har inga dolda kostnader eller avgifter. Offerten du får visar tydligt vad du kommer att få betalt och vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa pris. Vi köper ditt aktiebolag med vår egen likviditet och hela köpeskillingen betalas alltid ut omgående.
  • Ditt bolag blir korrekt avslutat enligt alla gällande lagar och regelverk. Vi hanterar alltid skatter och deklarationer i tid och ser till att övrig administration blir korrekt utförd. Om det uppkommer eventuella krav mot bolaget så hanteras även dessa enligt gällande regelverk.
  • Vi följer naturligtvis alltid svensk aktiebolagsrätt och skattelagstiftning och avvecklingen av bolaget sker antingen via fusions- eller likvidationsmodellen. Båda är vedertagna metoder och industristandard för snabbavveckling av aktiebolag.

Om du har några funderingar kring likvidation eller hur det går till att likvidera bolag avseende pris, värdering, förlust, skatt, skulder, omsättning, eller annat, så är det bara att ringa 08-23 01 23. Våra engagerade medarbetare svarar gärna på dina frågor!

Redo att likvidera ditt aktiebolag? Våra medarbetare är experter på att likvidera aktiebolag.

Jakob Mathilda Lena Stefan Madelene Linda Torbjörn

Avveckla Ditt Aktiebolag idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på snabbavveckling av aktiebolag. Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 2 timmar!

Beställ Offert
AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

Läs mer

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7
185 32 Vaxholm
Tel: 08-23 01 23
[email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!

Läs mer