hero-banner

Lagerbolag – Det enkla sättet att starta aktiebolag!

LÄS MER

Vad är ett lagerbolag?

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett nyregistrerat aktiebolag. Det har alltså aldrig bedrivits någon verksamhet i bolaget. Som registrerat företagsombud till Bolagsverket registrerar vi aktiebolag i förväg för att sedan kunna sälja aktiebolag till slutkund. Det innebär att man endast behöver genomföra en namn- och ägarändring för att kunna börja använda det. Det är således ett mycket snabbt och smidigt sätt att starta aktiebolag på.

Fördelar med att köpa lagerbolag

Den största fördelen är att du inte behöver vänta på att Bolagsverket ska registrera ditt bolag. Detta är en process som vanligtvis tar en del tid och tidsåtgången är naturligtvis avhängig av hur kunnig du är och hur bra ordning du har på alla dokument som ska in. Detta leder in till nästa stora fördel, nämligen att du slipper mycket administration och tankeverksamhet kring vad som måste göras. Om du köper ett lagerbolag så tar vi fram alla handlingar och talar om klart och tydligt vad du behöver göra. Lite arbete måste du ändå göra, som att signera köpeavtal och föra in aktiekapitalet i bolaget.

Vi kan sammanfatta fördelarna i tre punkter:

  1. Tidsvinst - du behöver inte vänta.
  2. Avsevärt mindre administration för dig.
  3. Du behöver inte sätta dig in i Bolagsverkets process för att registrera ett bolag.

Den stora skillnaden är att du kan vara helt färdig med att sätta upp bankkonto och signera avtal etc. inom loppet av en dag och därmed börja använda ditt nya bolag. Om du väljer att registrera bolaget själv så finner du utförlig information på Bolagsverkets hemsida. Enligt statistik från Bolagsverket är mer än hälften av alla nyregistrerade aktiebolag startade som lagerbolag!

Att köpa aktiebolag

Beställ ett lagerbolag här på CBS.se. Beställningen gör du direkt i vårt formulär och om du känner dig osäker så ringer du in till oss så hjälper en av våra erfarna medarbetare dig att genomföra beställningen. Här kan du läsa om hur du beställer ett lagerbolag.

Snabbt, enkelt och tryggt!

Köp ditt lagerbolag av oss idag!

Vi har ett marknadsledande erbjudande på våra lagerbolag. Vi kan ha ditt nya bolag klart inom 2 timmar!

man and women

AVVECKLA AKTIEBOLAG

Sälj ditt bolag till oss för snabbavveckling till marknadsledande villkor!

KONTAKTA OSS

Citadellet Bolagsservice AB
Strandgatan 7, 185 32 Vaxholm

Tel: 08-23 01 23   [email protected]

KÖPA LAGERBOLAG

Starta bolag med våra lagerbolag på 2 tim till marknadens bästa erbjudande!